Főoldal Akciók Referenciák KapcsolatBemutatóteremPályázatRendeljen tőlünk még most!!!
(az akcio keretén belől)HÍVJON!!!


Cégünkről


A KFT bemutatása

A Puszta-Tel KFT 2000-ben alakult.

Azért Tel, mert akkor még előtte és utána is a Westel később a T. Mobile és T Home termékekkel foglalkoztunk,húsz évig. Makón,, Mezőhegyesen és Mezőkovácsházán volt telephelyünk. 3 éve nyitottuk meg a Pusztasolár üzletünket , ahol led világítás és napelem termékeket kezdtünk el értékesíteni és szerelni. Én Puszta Sándor a cég ügyvezetője villamos energiaipari technikus és felsőfokú energetikus végzettséggel rendelkezem. Mellettem még velünk dolgozik Nagy János villamosmérnök aki a jövő generációját oktatja megújuló energia megismerésére és felhasználásra, Makón és Szegeden is valamint a megújuló energiarendszereket tervezi . 3 szerelőnk végzi a kivitelezési munkálatokat.

Saját lakásunkra 3 éve szereltünk egy 5 KW-os kiserőművet, ami referenciaként is szolgál. A honlapon követhetőek a termelési értékek folyamatosan!

2012. júliusától megváltam A T. Mobile-tól és célom, hogy tudásom a zöldenergiával kapcsolatban megosszam az emberekkel. Segítsek az energia spórolással, megismertessem ügyfeleimet hogyan lehet gázenergia nélkül is élni tisztán környezettudatosan és olcsóbban.

Cégünk segít a világítás kialakításában is minőségi Philips ledekkel akár 5 év garanciával! Segítünk a fűtést is kiépíteni a hőszivattyús rendszerekkel ami már most olcsóbb a gáznál.!

Legvégül a felhasznált energiát mind megtermelni a napelemekkel. Célunk tehát hogy ne legyen gázóra, gázkazán, kémény, CO2 kibocsájtás,ne haljon meg senki gáz illetve szénmonoxid mérgezésben. Unokáink is egy szebb élhetőbb világban éljenek. Ne feledje a napenergiával elfelejtheti villany és gázszámláját is,úgy hogy közben nem szennyezi semmivel környezetét!

Általános Szerződési Feltételek    |    Cégünkről    |    Partnereink
 
2010. Puszta-Tel Kft.